Elektrische fietsendrager voor achter de auto

In het bezit van elektrische fietsen? Dragers met twee ruime fietsstandaarden!

Trekt u er vaak op uit met uw fiets? Tilly Light heeft speciaal voor uw trips een elektrische fietsendrager die geïnstalleerd wordt achter uw auto. Onze gepatenteerde elektrische fietsendrager is binnen een handomdraai stevig vastgezet aan de trekhaak van uw auto. Onze elektrische fietsdragers komen met twee plekken voor het transporteren van twee fietsen eveneens geschikt voor twee elektrische fietsen. De ruimte tussen de twee houders is groot genoeg zodat de sturen van de fietsen gemakkelijk langs elkaar schuiven. Nadat uw fietsen geplaatst zijn, wordt het geheel getild door een elektrische lift bediend met een afstandsbediening. Zelf uw fietsen moeten tillen behoort tot het verleden.

Bekijk onze Elektrische fietsendrager voor achter de auto >>>


Het tillen van uw zware elektrische fietsen? Dragers met een elektrische lift doen het wel!

Fietsendrager 2 fietsen Auto Fietsendrager voor 2 fietsen Fietsendrager 2 fietsen

De Tilly Light elektrische fietsendrager is geschikt voor gewone fietsen en/of voor elektrische fietsen die behoorlijk in gewicht zijn. De elektrische lift:

  • tilt elektrische fietsen;
  • beweegt alleen in de verticale richting;
  • tilt uw fietsen omhoog;
  • laat uw fietsen ook weer neer;
  • bedient u met een afstandsbediening.

Geen fiets is te zwaar voor de Tilly Light fietsendrager dus ook niet uw elektrische fietsen. Dragers van Tilly Light zijn apart omdat deze dragers elektrisch omhoog en omlaag gaan. Uw fietsen of elektrische fietsen rolt u gewoon vanuit de stoep op de houders van de elektrische fietsendrager waarna de fietsen middels enkele degelijke bandjes en een ratelbandje goed vastgemaakt worden. Eenmaal vast aan de houders, tilt u met een druk op de knop van de afstandsbediening de fietsdrager op een veilige hoogte. Met deze zelfde afstandsbediening laat u de elektrische lift neer voor het lossen van uw fietsen of elektrische fietsen. Dragers van Tilly Light voor het comfortabel laden en lossen van uw fiets!

Ga naar de shop

Tilly Light levert klasse elektrische fietsdragers!

Elektrische fietsendrager achter auto

Het ergonomisch concept van de elektrische fietsendrager van Tilly Light is puur ontwikkeld voor comfort. De fietsendrager bestaat uit twee onderdelen die door u zelf te plaatsen zijn. Het 1e deel, de elektrische lift, wordt eenvoudigweg met hendel geklemd aan de trekhaak van uw auto. Het 2e deel, de fietsendrager, wordt opgehangen aan de elektrische lift. Uitgebreide informatie over het in elkaar zetten van de fietsendrager is gratis te bekijken op de website van Tilly Light. Verder is er een handleiding te downloaden eveneens kosteloos. Uiteraard is persoonlijke telefonische ondersteuning ook mogeijk. Moeiteloos uw fiets of elektrische fietsen meenemen met de auto doet u met de handigste elektrische fietsendrager van Nederland, Tilly Light!

Bekijk hier onze Elektrische fietsendrager voor achter de auto >>>

Vind een dealer


Overige gerelateerde pagina’s:

Elektrische FietsendragerFietsdragerFietsendragerFietsdrager 2 FietsenFietsdrager AutoFietsdrager CaravanFietsdrager TrekhaakFietsendrager Elektrische FietsenFietsendrager AutoFietesendrager TrekhaakFietsenrek AutoFietsendrager kopen