Fietsdrager 2 fietsen. Eenvoudig naast elkaar op Tilly Light!

Fietsdrager voor twee fietsen, de Tilly Light!

Een toer met de auto en uw fiets of elektrische fiets er achteraan naar een interessante locatie. Wat niet mag ontbreken aan uw auto is een fietsdrager. 2 fietsen, of in het ander geval 2 elektrische fietsen, gaan mee met de auto. De drager die het best bij u past en waarop beide fietsen passen is de fietsdrager met elektrische lift van Tilly Light. U hoeft helemaal niet meer te tillen met de Tilly Light fietsdrager. Dankzij een elektrische lift en afstandsbediening worden zelfs uw elektrische fietsen keurig en zonder veel moeite getild. Op die manier rijdt u veilig met uw fietsen stevig vast achter uw auto!

Bekijk onze Fietsendrager Voor 2 fietsen >>>

 


Tour op de fiets? Met Tilly Light kunt u alle kanten op

Fietsdrager 2 fietsen Auto Fietsdrager voor 2 fietsen Fietsdrager 2 fietsen

In Nederland is er een hulpmiddel ontwikkeld voor het probleemloos met de auto meenemen van uw fiets. De fietsdrager voor 2 fietsen van Tilly Light is uitzonderlijk want deze:

  • wordt geplaatst op de trekhaak;
  • is snel te monteren;
  • weegt niet veel;
  • is hedendaags;
  • heft zelfs uw e-bikes.

Deze hypermoderne fietsdrager voor 2 fietsen of elektrische fietsen heeft u binnen 2 tellen op de trekhaak van uw auto geplaatst. Twee afzonderlijke delen vormen de drager die in totaal een gewicht van minder dan 21 kg heeft. De elektrische lift komt als eerst op de trekhaak waarna de drager stevig hieraan wordt gehaakt. Deze elektrische lift verricht het heffen middels een druk op de knop van de afstandsbediening welke u meekrijgt met de Tilly Light fietsdrager!

Ga naar de shop

Transporteren van uw fietsen? Fietsdrager met elektrische lift!

De Tilly Light fietsendrager is gemaakt om te plaatsen op de trekhaak van uw auto. Het is een 2-delig fietsendrager waarbij het 1e deel, 11,7 kg in gewicht, met een klem stevig vastgemaakt wordt aan de trekhaak van uw voertuig. Dit deel bevat ook een kabel zodat het elektrisch systeem verbonden wordt aan de voeding van uw auto. Het elektrisch systeem bestaat uit een lift en aan het platform zijn er voorzieningen getroffen voor onmisbare lampen nodig in het verkeer. Het 2e deel welk 9 kg weegt, 2 kantelende houders bevattend, wordt simpel ingehaakt op het 1e deel dat reeds vastgemaakt is op de trekhaak van uw auto. De fietsen rolt u vanuit uw voetpad op de houders en worden met enkele verstelbare ratelbandjes stevig vastgehecht aan het platform. Het enige wat u nog te doen staat, is het tillen van het geheel. Dit doet u heel eenvoudig met een afstandsbediening, bijgeleverd met de Tilly Light fietsendrager, waarbij het platform onbeweeglijk vastgehaakt blijft aan de lift en dus stevig aan uw auto. Veilig met uw auto, uw fietsen vervoeren dankzij Tilly Light!

Fietsen en elektrische fietsen

Fietsdrager twee fietsen

De Tilly Light fietsdrager is heel bewust vervaardigd voor het dragen van zowel fietsen als elektrische fietsen. En met name de elektrische fietsen kunnen aardig wat wegen. Deze fietsdrager, 2 fietsen of 2 elektrische fietsen dragend, maakt het u gemakkelijk doordat u uw fietsen of elektrische fietsen gewoon rollend op de houders plaatst. Ratelbandjes aan beide fietsstandaarden zorgen ervoor dat uw rijwielen op hun plaatsen blijven. Neem handig met de Tilly Light fietsdrager 2 fietsen of 2 elektrische fietsen mee!

 

 

Bekijk hier onze Fietsdragers voor 2 fietsen >>>

Vind een dealer


Overige gerelateerde pagina’s:

Elektrische FietsendragerFietsdragerFietsendragerFietsendrager 2 FietsenFietsdrager AutoFietsdrager CaravanFietsdrager TrekhaakFietsendrager Elektrische FietsenFietsendrager AutoFietesendrager TrekhaakFietsenrek AutoFietsendrager kopen