Fietsdrager Auto

De eenvoudigste fietsendrager voor de auto!

In uw zoektocht naar wat voor u de beste fietsdrager, auto trekhaak model, moet zijn, is kwaliteit uiteraard een vereiste. Andere eisen waaraan zo een fietsdrager voor u dient te voldoen, zijn geriefelijkheid en simpelheid. In Nederland heeft Tilly Light heel goed ingespeeld op de vraag naar een fietsdrager, auto trekhaak exemplaar, die aan deze eisen voldoet en nog meer. De Tilly Light fietsdrager gemonteerd op de trekhaak achter uw auto draagt bij aan het feit dat u uw fiets niet hoeft op te tillen om deze op de drager te plaatsen. En deze mogelijkheid treft u slechts aan bij de fietsdragers, auto trekhaak type, van Tilly Light. De houders van de fietsdrager stellen de gebruiker instaat de fiets rollend over de grond op de drager te plaatsen. De meest aangename fietsdrager nu op de Nederlandse markt, Tilly Light!

Bekijk onze Fietsendrager voor de auto >>>

 


Tilly Light fietsdragers, auto trekhaak vernuftige dragers, tillen met een elektrische lift!

Fietsendrager auto Auto Fietsendrager voor auto Fietsdrager auto

Uw fietsen heffen of erger nog uw elektrische fietsen moeten tillen om deze op de fietsdrager, auto trekhaak bestemd, te krijgen, behoort tot het verleden. Verder onderscheidt de Tilly Light fietsdrager zich van de concurrenten door een:

  • Uitzonderlijk veelzijdigheid;
  • Robuust drager;
  • Ongecompliceerd opzet;
  • Ongeëvenaard ontwerp;

Auto fietsdragers van het merk Tilly Light zijn meer dan alleen een instrument voor het transporteren van uw geliefde fietsen. Deze zijn opgedeeld in 2 elementen, hetgeen het opzetten vergemakkelijkt. Verder zijn beide delen zodanig ontworpen dat het bij elk deel slechts één handeling vereist voor de opzet. De Tilly Light fietsdrager, auto trekhaak geschikt ontworpen, draagt zowel fietsen als elektrische fietsen. De fietsstandaarden slaan om, zodat de tweewielers soepel over de grond voortgeduwd worden op de fietsstandaarden. Deze gaan terug in de originele stand gelijktijdig de fiets klemmend. Toegevoegde ratelbandjes zorgen voor extra stevigheid. Vloeiend in- en uitladen van uw fietsen alleen met Tilly Light!

Ga naar de shop

Auto fietsdragers van de bovenste plank

Fietsdrager twee fietsen

Zijn uw fietsen ingeladen en goed vast dan vangt u het tillen aan met een druk op de knop van de afstandsbediening van Tilly Light. Zo krijgt u de fietsdrager omhoog voor tijdens het transport en ook weer omlaag voor het uitladen. De nodige lampjes zijn tevens aanwezig voor in het verkeer. De energie voor deze lampjes en de elektrische lift ontvangt Tilly Light langs een kabel gekoppeld op de voeding van uw voertuig. Praktische fietsdrager, auto trekhaak model, Tilly Light!

 

 

Bekijk hier onze Fietsendrager voor de auto >>>

Vind een dealer


Overige gerelateerde pagina’s:

Elektrische FietsendragerFietsdragerFietsendragerFietsdrager 2 FietsenFietsdrager CaravanFietsdrager TrekhaakFietsendrager Elektrische FietsenFietsendrager AutoFietesendrager TrekhaakFietsenrek AutoFietsendrager kopen