Fietsdrager Caravan

Uw fietsen meebrengen achter uw caravan? Fietsdrager Tilly Light werkt op elke trekhaak!

Kamperen met de caravan achter uw auto is een van uw favoriete hobby’s en daarbij hoort een tour op de fiets er ook bij. Waar u de fietsen plaatst? In de caravan wordt het moeilijk. Wat niet moeilijk is, is het gebruik van de Tilly Light fietsdrager voor de caravan.

Op voorwaarde dat uw caravan een trekhaak heeft, want daarop wordt de Tilly Light fietsdrager vastgemaakt. Deze uiterst gemakkelijke fietsdragers draagt maximaal twee fietsen voor u. Geen vuiltje aan de lucht wanneer u elektrische fietsen meeneemt omdat Tilly Light speciaal ontworpen is voor het dragen van deze zware e-bikes. Tilly Light maakt tillen van fietsen overbodig!

Bekijk onze Fietsdrager voor achter de caravan >>>

 


Caravan fietsdrager Tilly Light heeft patent op fietsstandaarden!

Fietsdrager voor achter de caravan Fietsdrager caravan Fietsdrager voor de caravan

Uw fiets of elektrische fiets lichten, is overbodig met een Tilly Light caravan fietsdrager. Het ingenieuze en gepatenteerde ontwerp:

  • Vergemakkelijkt het plaatsen van fietsen;
  • Vindt u enkel bij Tilly Light;
  • Is erg geschikt voor elektrische fietsen;
  • Elimineert het optillen van fietsen.

Gemakshalve is Tilly Light een in tweeën opgedeelde fietsdrager. Caravan trekhaak installatie begint zoals op elke andere trekhaak met de elektrische lift. Het is deze elektrische lift, die voor u de fietsen of elektrische fietsen optilt. De lift werkt met een afstandsbesturing welke u tevens van Tilly Light krijgt bij de aanschaf. Het gemak gaat verder want de daadwerkelijke drager wordt gewoonweg vastgehaakt aan de elektrisch aangedreven lift. U laadt nu uw fietsen of e-bikes in en deze worden, ook zonder moeite, gerold op de houders. Dit is een bijzondere optie, die de gebruiker in staat stelt zijn of haar tweewielers te rollen op de drager. Fietsen optillen behoort tot de geschiedenis met de Tilly Light fietsdrager voor caravans.

Ga naar de shop

De praktische fietsdrager voor caravans

Fietsdrager voor achter de caravan

Tilly Light is meer dan alleen een nuttige fietsdrager. Precies wat u nodig heeft voor het plaatsen van de Tilly Light fietsdrager. Met deze doeltreffende fietsdrager vervoert u onbezorgd 2 fietsen of elektrische fietsen. De afstandsbediening brengt de lift met de fietsen erop omhoog voor tijdens transport en ook weer omlaag op de plaats van bestemming. Een uitstapje met de caravan wordt pas echt leuk met Tilly Light er achteraan!

 
 

Bekijk hier onze Fietsdrager voor achter de caravan >>>

Vind een dealer


Overige gerelateerde pagina’s:

Elektrische FietsendragerFietsdragerFietsendragerFietsdrager 2 FietsenFietsdrager AutoFietsdrager Elektrische FietsenFietsdrager TrekhaakFietsendrager 2 FietsenFietsendrager AutoFietesendrager TrekhaakFietsenrek AutoFietsendrager kopen