Fietsdrager Voor Op Trekhaak

De feilloze fietsdrager voor op de trekhaak!

In Nederland zijn er opties zat voor het aanschaffen van een fietsdrager op trekhaak. Echter is er wel een wezenlijk verschil op te merken bij de Tilly Light fietsdrager in tegenstelling tot de andere beschikbare fietsdragers. Trekhaak fietsdrager Tilly Light alleen beschikt over authentieke fietsstandaarden waarbij het lichten van uw tweewielers niet langer nodig is. Het zijn gepatenteerde houders, die de gebruiker in staat stellen de fietsen al rollend op de drager te plaatsen. Hetzelfde geldt voor uw elektrische fietsen die doorgaans een behoorlijk gewicht hebben. Dat betekent dus dat er helemaal geen sprake is van heffen van uw fietsen of e-bikes om deze neer te zetten op de fietsdrager van Tilly Light!

Bekijk onze Fietsendrager voor op de trekhaak >>>

 


Ongekende luxe met de Tilly Light fietsdrager

Fietsendrager voor op de trekhaak Fietsendrager trekhaak Trekhaak fietsendrager

Met de Tilly Light fietsdrager op uw trekhaak, ervaart u comfort dat u enkel in de fietsdrager van Tilly Light vindt. Deze fietsdrager:

  • Wordt eenvoudig en snel geplaatst op de trekhaak;
  • Is binnen 2 stappen vastgezet;
  • Draagt 2 rijwielen;
  • Bevat een elektrische lift;
  • Heeft gepatenteerde fietsstandaarden.

Trekhaak fietsdrager Tilly Light is gescheiden ontworpen in 2 delen waarbij de elektrische lift, primair vastgemaakt wordt aan de trekhaak van uw auto. Het is deze elektrische lift die het tillen van uw fietsen voor u doet. Het volgende onderdeel is de drager waar uw fietsen op komen te staan. Tilly Light is bewust opgebouwd uit 2 delen om de installatie zo eenvoudig mogelijk te houden. De drager herbergt 2 houders die kantelen zodat fietsen of elektrische fietsen ronduit gerold worden op de drager. Ratelbandjes houden de fietsen muurvast aan de Tilly Light fietsdrager. Fietsdrager Tilly Light, gemak op zijn best!

Ga naar de shop

Transporteer uw fietsen met Tilly Light fietsdragers. Trekhaak vereist.

Fietsendrager trekhaak

De houders aan de Tilly Light fietsdrager kantelen aan weerszijden van de drager waardoor er beslist geen gedrang ontstaat tussen de sturen van uw fietsen of elektrische fietsen. Verder draagt de onderlinge afstand tussen de fietsstandaarden tevens hieraan bij. Uiteindelijk wordt de drager met uw fietsen of e-bikes erbij getild en neergelaten door de elektrische lift. De elektrische motor van de lift treedt in werking door middel van een afstandsbediening die meegeleverd wordt met de fietsdrager. Trekhaak fietsdrager Tilly Light, tilt elke fiets of elektrische fiets, gemakkelijk!

 

Bekijk hier onze Fietsendragers voor op de trekhaak >>>

Vind een dealer


Overige gerelateerde pagina’s:

Elektrische FietsendragerFietsdragerFietsendragerFietsdrager 2 FietsenFietsdrager AutoFietsdrager CaravanFietsdrager TrekhaakFietsendrager 2 FietsenFietsendrager AutoFietesendrager Elektrische FietsFietsenrek AutoFietsendrager kopen