Fietsdrager; de nieuwe elektrische fietsdrager!

Moderne fietsdragers van Tilly Light voor het probleemloos vervoeren van uw fietsen met de auto

De huidige fietsdrager in Nederland die voldoet aan al uw eisen is ongetwijfeld de fietsdrager van het merk Tilly Light. Onze designers hebben een unieke fietsdrager ontworpen speciaal voor fiets liefhebbend Nederland.
Onze fietsdrager bestaat slechts uit 2 delen, elk met een specifieke vorm, zodat de 2 delen aan elkaar gehaakt worden. Simpel!
Verder betreft het een elektrische drager wat betekent dat het tillen wordt gedaan door een elektrische lift. Let wel dat uw auto beschikt over een trekhaak. Dit is wel noodzakelijk voor het gebruik van de drager want deze is zodanig ontworpen om bevestigd te worden aan de trekhaak.
Onze fietsdrager is gepatenteerd en enig in zijn soort. Tijd voor een (nieuwe) fietsdrager? Bestel uw Tilly Light drager eenvoudig online of in de winkel!

Bekijk onze Nieuwe fietsdrager voor elektrische fietsen >>>


Fietsdragers van Tilly Light voor elke fiets!

Fietsendrager elektrische fiets Nieuwe elektrische fietsendrager Trekhaak fietsendrager

De fietsdragers van Tilly Light zijn geoutilleerd met een platform waar precies twee fietsen op passen. Het platform bevat 2 houders welke:

  • Kantelen;
  • Bestemd zijn voor elke fietsband;
  • Op voldoende afstand van elkaar staan;
  • Berekend zijn voor elk gewicht van een fiets.

Het principe van de houders van de Tilly Light fietsdrager is gebaseerd op een dubbele werking. De eerste functie is het kantelen van de houder zodat u uw fiets rollend op het platform krijgt. Tillen is dus niet nodig! Vervolgens haakt de houder de fiets stevig vast. Om het geheel nog beter vast te maken, bevat elke houder een regelbaar ratelbandje welke uw fiets vasthecht aan de houder. De houders zijn geschikt voor elke type fiets. De onderlinge afstand tussen de houders is prima uitgekiend zodat u geen hinder ondervindt bij het plaatsen van twee fietsen naast elkaar. Zelfs niet wanneer u twee e-bikes of elektrische fietsen bezit! Verder lenen het platform en de houders zich voor het gewicht waarmee de e-bikes komen. Zorgeloos met uw fiets vast aan uw auto in het verkeer, dankzij de fietsdragers van Tilly Light!

Ga naar de shop

Elektrische lift voor uw fiets, drager van formaat!

Elektrische fietsendrager achter auto

De fietsdragers van Tilly Light zijn gemaakt om achter uw auto een plekje te creëren voor uw fiets. Dragers van Tilly Light bestaan uit twee componenten waarbij namelijk het 1e deel van de drager geplaatst wordt op de trekhaak van uw auto. Verder bevat deze component een elektrische lift ten behoeve van het omhoog tillen en het neerlaten van uw fiets. Drager Tilly Light is een product voor het dragen van uw fiets zonder dat u uw fiets hoeft te tillen. Nadat u uw fietsen geplaatst heeft op de houders van het 2e deel van de fietsdrager, wordt het geheel omhoog getild. Het belang hiervan is dat uw tweewielers op een veilige afstand van de grond verwijderd zijn. Een ander belangrijk punt van het omhoog bewegen van de houders, is dat de 2e component perfect aansluit met het 1e deel. Met een gerust hart op stap met aan de achterkant van uw auto uw fiets? Onze fietsdragers verzekeren een veilig transport.

Bekijk hier onze Nieuwe fietsdrager voor elektrische fietsen >>>

Vind een dealer


Overige gerelateerde pagina’s:

Elektrische FietsendragerFietsdragerFietsendragerFietsdrager 2 FietsenFietsdrager AutoFietsdrager CaravanFietsdrager TrekhaakFietsendrager 2 FietsenFietsendrager AutoFietsendrager Elektrische FietsFietsenrek AutoFietsendrager kopen