Fietsdragers Voor Elektrische Fietsen

Optillen van elektrische fietsen is met Tilly Light, fietsdrager voor elektrische fiets en overige fietsen, overbodig!

In Nederland worden legio fietsdragers voor elektrische fietsen aangeboden maar er is er slechts één die de concurrentie ver achter zich laat. Tilly Light doet het met de hoogste mate aan gemak en heel bewust. Vervaardigd voor installatie op de trekhaak van uw auto, draagt deze fietsdrager probleemloos 2 elektrische of andere typen fietsen. Zelf zijn de Tilly Light fietsdragers voor elektrische fietsen, licht van gewicht zodat u alleen in staat bent de installatie uit te voeren. Tilly Light is opgebouwd uit 2 losse delen en dat is eveneens een doelbewust besluit van de ontwerpers van Tilly Light ter wille van een uiterst gemakkelijke installatie. Fietsdrager voor elektrische fiets aanschaffen? Tilly Light draagt en tilt uw fietsen en elektrische fietsen. Met gemak!

Bekijk onze Fietsdrager voor elektrische fietsen >>>

 


Tilly Light, fietsdrager voor elektrische fiets, is zelf ook elektrisch aangedreven

Fietsendragers voor elektrische fietsen Fietsendragers voor elektrische fiets Fietsendrager voor elektrische fietsen

Tilly Light, fietsdrager voor elektrische fiets, draagt niet alleen uw elektrische fietsen. Tilly Light:

  • Is gemaakt voor het dragen alle fiets soorten;
  • Beschikt over 2 ruime plekken voor fietsen;
  • Heeft 2 ruime plaatsen voor elektrische fietsen;
  • Tilt met een elektrische lift;
  • Voorkomt dat iemand ooit nog een fiets tilt.

Zolang uw voertuig over een trekhaak beschikt, gaat Tilly Light uw fietsen of elektrische fietsen dragen. Deze fietsdragers voor elektrische fietsen, zijn ontworpen ook voor alle andere typen fietsen en dan ook alleen voor het dragen van fietsen. Er is gedacht aan ruimte, vandaar dat Tilly Light, plaats heeft voor 2 rijwielen zonder dat de fietssturen tegen elkaar aankomen. Tillen van de rijwielen doet Tilly Light zelf met een elektrische lift die voor elektriciteit gekoppeld wordt aan uw voertuig. Dankzij Tilly Light is het optillen van fietsen met de hand geschiedenis.

Ga naar de shop

Originele fietsstandaarden

Fietsendrager voor elektrische fietsen voor achter auto

Tilly Light fietsdragers voor elektrische fietsen, hebben op de drager 2 fietsstandaarden waarop Tilly Light patent heeft. Dat maakt het ontwerp en de werking van Tilly Light exclusief.
De fietsstandaarden hebben qua ontwerp de juiste vorm zodat de fietsband meteen stevig in gevangen wordt. Qua werking kantelen de fietsstandaarden, en dit heeft vooral te maken met het niet hoeven tillen van uw fietsen, want u rolt uw fiets gewoon over de vloer op de fietsstandaard. Ratelbandjes om de fiets frames heen verstevigen het geheel en via de afstandsbediening tilt u uw fietsdrager met fietsen erop, eenvoudig en veilig!

 

Bekijk hier onze fietsendragers voor elektrische fietsen >>>

Vind een dealer


Overige gerelateerde pagina’s:

Elektrische FietsendragerFietsdragerFietsendragerFietsdrager 2 FietsenFietsdrager AutoFietsdrager CaravanFietsdrager TrekhaakFietsendrager 2 FietsenFietsendrager AutoFietesendrager TrekhaakFietsenrek AutoFietsendrager kopen