Fietsendrager 2 Fietsen

De eenvoudigste fietsendrager 2 fietsen!

Elke fanatieke fietser in Nederland neemt graag zijn of haar fietsen mee met de auto op zoek naar de volgende prachtige fietsbestemming. De behoefte bestaat daarom de fietsen met de auto mee te nemen zonder al teveel moeite hiervoor te moeten doen. Tilly Light bevredigt deze behoefte met een unieke fietsendrager voor op de trekhaak van elke auto. Een aannemelijk in gewicht en simpel aan te brengen fietsendrager. 2 fietsen wenst u mee te nemen? Reken maar dat u ze met gemak naast elkaar plaatst op deze fietsendrager. 2 fietsen of elektrische fietsen passen het best op de Tilly Light fietsendrager!

Bekijk onze Fietsendrager Voor 2 fietsen >>>

 


Uit 2 delen opgebouwd fietsendrager voor 2 fietsen!

Fietsendrager 2 fietsen Auto Fietsendrager voor 2 fietsen Fietsendrager 2 fietsen

De Tilly Light fietsendrager weegt iets meer dan 20 kg en is binnen enkele handelingen aangebracht op de trekhaak van uw auto. Verder:

  • Bevat het 2 fietsstandaarden;
  • Draagt het gemakkelijk 2 fietsen;
  • Passen er eenvoudig 2 e-bikes op;
  • Geen gedrang tussen beide fietssturen;
  • Hoeft u niets te liften/tillen.

De Tilly Light fietsendrager voor 2 fietsen bevat een elektrische lift. Deze maakt deel uit van het 1e onderdeel die het tilwerk uitvoert en op de eerste plaats aangebracht wordt op de trekhaak van uw auto. Dan volgt de drager met 2 fietsstandaarden die simpelweg stevig gehangen wordt op het 1e onderdeel van de fietsendrager. 2 fietsen rolt u heel comfortabel op elk van de fietsstandaarden. Deze kantelen handig zodat tillen overbodig is en uw fiets gewoonweg gerold wordt op de fietsendrager. Het terug kantelen, haakt uw fietsen of elektrische fietsen stevig en met enkele ratelbandjes blijven uw fietsen op hun plaats. 2 fietsen gemakkelijk en zorgeloos transporten met de Tilly Light fietsendrager voor 2 fietsen!

Ga naar de shop

Tilly Light tilt met elektrische lift!

Fietsendrager 2 fietsen

Een elektrische lift voert het tillen voor u uit. Zijn uw fietsen stevig vast aan de houders van de fietsdrager dan volgt het liften met de elektrische lift. De voeding voor de elektrische lift ontvangt de fietsendrager middels een speciale kabel welke gekoppeld wordt aan uw auto. Verder ontvangt u een afstandsbediening met de aankoop van de Tilly Light fietsendrager. 2 fietsen of 2 elektrische fietsen tilt de elektrische lift met gemak door slechts een knopje te drukken op de afstandsbediening, eveneens voor het neerlaten. Til 2 fietsen of e-bikes het gemakkelijkst met de Tilly Light fietsendrager!

 

Bekijk hier onze fietsendragers voor 2 fietsen >>>

Vind een dealer


Overige gerelateerde pagina’s:

Elektrische FietsendragerFietsdragerFietsendragerFietsdrager 2 FietsenFietsdrager AutoFietsdrager CaravanFietsdrager TrekhaakFietsendrager Elektrische FietsenFietsendrager AutoFietesendrager TrekhaakFietsenrek AutoFietsendrager kopen