Fietsendrager Auto

Unieke fietsendrager Tilly Light, makkelijk geïnstalleerd op de trekhaak!

Het maakt niet uit waar u naar toe van plan bent te reizen met de auto, omdat één ding vaststaat: uw dierbare tweewielers blijven zeker niet thuis. Die gaan mee met een op de trekhaak van uw auto bevestigde fietsendrager. Auto dragers voor uw fietsen die berekend zijn voor gebruik op de trekhaak zijn in allerlei modellen en merken te verkrijgen in Nederland. Toch is er een fietsendrager die met kop en schouders boven de rest staat en dat is zonder twijfel de Tilly Light fietsendrager. Deze toppositie in de rang van Nederlandse fietsendragers heeft Tilly Light te danken aan een ontwerp wat enig in zijn soort is en waarop u 2 fietsen kwijt kunt. Het tillen wordt door de drager zelf uitgevoerd. Erg eenvoudig wanneer u elektrische fietsen bezit!

Bekijk onze Fietsendrager Voor Achter Uw Auto >>>

 


Tilly Light auto fietsendrager doet meer dan alleen dragen!

Fietsendrager Auto Auto Fietsendrager Fietsendrager voor achter auto

De Tilly Light auto fietsendrager is gefabriceerd om licht werk te maken van het dragen van uw fietsen. Daarom is het:

  • Licht in gewicht;
  • Gemakkelijk in elkaar te zetten;
  • Gesplitst in 2 delen;
  • Bedacht voor 2 fietsen;
  • Geconstrueerd met een elektrische lift;

Ons fietsendrager weegt amper 21 kilogram. Deze uit 2 delen opgesplitste fietsendrager bevat een elektrische lift die werkt met een afstandsbediening. Deze elektrische lift wordt eerst vastgezet op de trekhaak van uw auto gevolgd door de drager zelf die hieraan gehaakt wordt. 2 fietsen of elektrische fietsen zijn nu te rollen op 2 uitzonderlijke fietsstandaarden van deze fietsendrager. Auto drager voor fietsen Tilly Light heeft 2 houders waarop zonder enige belemmering uw fietsen staan. Tijdens het rollen, kantelen de houders terug waardoor uw fietsen stevig gevangen worden in de houders en met ratelbandjes hieraan worden vastgezet. Met de bijgeleverde afstandsbediening wordt nu het geheel geheven met de elektrische lift. Gemakkelijk, snel en strak met Tilly Light!

Ga naar de shop

Tilly Light trekhaak-fietsendrager voor auto

Fietsendrager auto

Zoals vele andere fietsendragers op de markt in Nederland is Tilly Light gemaakt voor installatie op de trekhaak van uw auto. Echter is Tilly Light qua ergonomie op de eerste plaats in Nederland als fietsendrager. Auto drager Tilly Light is heel snel te installeren en dat zit hem ook in de eenvoud van het ontwerp. Uiteindelijk zijn het tevens de buitengewone houders die een duidelijk verschil vormen met de rest. Want dat biedt alleen Tilly Light!

 

 

Bekijk hier onze Fietsendragers voor de auto >>>

Vind een dealer


Elektrische FietsendragerFietsdragerFietsendragerFietsdrager 2 FietsenFietsdrager AutoFietsdrager CaravanFietsdrager TrekhaakFietsendrager Elektrische FietsenFietsendrager AutoFietesendrager TrekhaakFietsenrek AutoFietsendrager kopen