Fietsendrager Camper

De Tilly Light fietsendrager voor camper maakt het meenemen van uw fietsen op de kampeertrip comfortabeler

Heerlijk fietsen vanuit uw verblijf op de camping! Dus op de kampeertrip met de camper gaan uw fietsen of elektrische fietsen zeker mee. Maar waar plaatst u de fietsen op de camper? Heel simpel en gemakkelijk gaat dat met een fietsendrager voor op de camper. Wij hebben het dan over Tilly Light, fietsendrager camper voor op de trekhaak. De camper biedt u heel wat gemakken om het vervoeren van fietsen aangenamer te maken tijdens het kamperen. Tilly Light maakt dit aangenamer doordat geen enkele fiets getild hoeft te worden om te vervoeren. Dit gemak hangt samen met de elektrische lift en gepatenteerde fietshouders van deze fietsendrager. Er is ruimte voor twee gewone of elektrische fietsen en is ontworpen voor een aansluiting op de camper. De fietsendrager is dus te gebruiken op elk voertuig met een trekhaak, ook uw camper. Plezierig met uw camper naar de camping en natuurlijk uw fietsen met Tilly Light.

Bekijk onze Fietsendrager Camper >>>

 


Fietsendrager voor camper tilt uw fietsen of elektrische fietsen eenvoudig

Camper fietsendrager Fietsendrager Camper Fietsendrager voor camper

Tilly Light, fietsendrager voor camper, is tevens ontworpen voor alle andere typen voertuigen met een trekhaak erachter. Deze fietsendrager camper met lift:

  • Wordt elektrisch aangedreven;
  • Is door 1 persoon te installeren;
  • Heeft een remote control voor bediening;
  • Herbergt 2 rijwielen;
  • Is een uniek product.

De lift bevat een kabel die u koppelt aan uw camper waarmee de lift elektrisch verbonden is. Door middel van de bijgeleverde afstandsbediening tilt de lift de drager. De lift van deze camper fietsendrager wordt eerst vastgeklemd aan de trekhaak van uw camper, door heel eenvoudig een staaf aan de lift te klemmen. Voor het gemak is de lift gescheiden van de fietsendrager zodat je heel eenvoudig het systeem zelf op kan hangen. Het ontwerp is zodanig dat de drager stevig vastgemaakt wordt aan de lift. Het meest interessante, en dat maakt Tilly Light zo speciaal, zijn de 2 fietshouders of fietstandaarden op de drager. Gepatenteerd en de eenvoudigste houders want uw fietsen zijn gewoon vanuit stilstand erop te rollen. De houders bewegen mee met de fiets terwijl deze rolt op de drager en houden de fietsen stevig vast. Ratelbandjes en extra spanbanden verstevigen de fietsen op de fietsdrager. Elektrische fietsendrager voor camper, Tilly Light, omdat u nooit meer een fiets wenst te tillen.

Bekijk hier onze Fietsendrager Camper >>>

Ga naar de shop


Elektrische FietsendragerFietsdragerFietsendragerFietsdrager 2 FietsenFietsdrager AutoFietsdrager CaravanFietsdrager TrekhaakFietsendrager Elektrische FietsenFietsendrager AutoFietesendrager TrekhaakFietsenrek AutoFietsendrager kopenFietsendrager Met LiftSterke Fietsendrager