Fietsendrager E-bike

Alle gemakken in 1 fietsendrager. E-bike exceptioneel eenvoudig geplaatst en getild!

U zou zich kostelijk vermaken indien er een aantrekkelijke manier bestond voor het plaatsen van uw fiets of elektrische fiets op een fietsendrager. E bike met de auto vervoeren, vraagt een aardige inspanning van de gebruiker vanwege het gewicht van dit soort fietsen. Het moeten optillen van uw e bike is dan het geval met de gangbare fietsendrager. E bike vervoeren met de auto of welk ander voertuig dan ook, is nu op een simpele manier te doen. Uw voertuig bevat wel een trekhaak aan de achterkant want dat vereist Tilly Light, de meest doordachte e-bike fietsendrager in Nederland. Het is dus geen wonder dat u uw fietsen niet hoeft te tillen en het gebruik van Tilly Light speelt u klaar in uw eentje. Tilly Light, een origineel product met een originele manier van uw e-bike transporteren!

Ga naar de shop

 


Slimme mensen kiezen voor de Tilly Light fietsendrager. E-bike slim vervoerd!

Fietsendragers voor elektrische fietsen Fietsendrager E-bike Fietsendrager E-bike

U bent niet sterk maar wel slim en vooral voor u is de Tilly Light fietsendrager, e-bike gepast, vervaardigd. De noodzaak om fietsen of elektrische fietsen met de hand op te tillen of de hulp van anderen erbij te halen bij het gebruik van Tilly Light is:

  • Ouderwets;
  • Zinloos;
  • Niet van toepassing;
  • Ongeriefelijk;
  • Nadelig.

Betreffende het gewicht van de Tilly Light fietsendrager, e bike geschikt, bedraagt het nog net geen 21 kilogram. Het gewicht van deze ebike fietsendrager is voor de gemakkelijkheid verdeeld over 2 separate delen namelijk: een elektrische lift en de drager zelf voor uw fietsen of e-bikes. De elektrische lift op zich weegt ongeveer 12 kilogram, beschikt over een hendel en is met één beweging van deze hendel goed vast op de trekhaak van uw voertuig. Het plaatsen van de drager, 9 kilogram in gewicht, op de elektrische lift, komt tot stand middels ophangnokken aan de linker en rechterzijde van de elektrische lift. Opgehangen aan de elektrische lift muurvast op de trekhaak van uw voertuig zit Tilly Light gereed, fietsendrager voor e-bike en alle andere fietsen!

Ga naar de shop

Vind een dealer

Ebike fietsendrager met adequate ruimte voor 2 e-bikes!

Fietsendrager Ebike

De elektrische lift verricht het tillen van de fietsendrager met uw e-bikes of fietsen erop middels een afstandsbediening. Verder heeft de originaliteit van de Tilly Light fietsendrager, e bike toepasbaar, betrekking op de fietsstandaarden, de houders voor de fietsen, waarop Tilly Light patent heeft. Alleen Tilly Light heeft zulke houders en de werking ervan zorgt ervoor dat u nooit meer een fiets hoeft te heffen. De houders zijn te kantelen zodat u uw fiets of e-bike rollend over de vloer op de houders en dus op de fietsendrager krijgt. Terwijl uw tweewieler rolt over de houder kantelt deze de andere kant op en uw fiets blijft dan onbeweeglijk veilig zitten. Ratelbandjes dragen bij aan het vastzetten van uw fietsen of e-bikes. Daarnaast is de spatie tussen de houders voldoende om hinder tussen de sturen tegen te gaan. E-bikes en alle andere fietsen, veilig vervoerd met Tilly Light!

Bekijk hier onze fietsendragers voor elektrische fietsen >>>


Overige gerelateerde pagina’s:

Elektrische FietsendragerFietsdragerFietsendragerFietsdrager 2 FietsenFietsdrager AutoFietsdrager CaravanFietsdrager TrekhaakFietsendrager 2 FietsenFietsendrager AutoFietesendrager TrekhaakFietsenrek AutoFietsendrager kopen