Fietsendrager Elektrische Fietsen

Fietsendrager voor elektrische fietsen nodig? Tilly Light is de gemakkelijkste en enig in zijn soort!

Elektrische fietsen zijn behoorlijk in gewicht en dat levert problemen op bij het opladen van de fietsen op een fietsendrager. Elektrische fietsen zijn echter altijd gemakkelijk op te laden met Tilly Light. Onze fietsendrager bevat de meest gemakkelijke en gepatenteerde houders die tegenwoordig te vinden zijn. En dat is niet zomaar een stelling, gezien het feit dat Tilly Light er patent op heeft. Deze fietsendrager neemt daarnaast het tillen over van de gebruiker door middel van een elektrische lift. Uw elektrische fiets(en) rijdt u eenvoudig op de drager en de lift doet de rest!

Bekijk onze Fietsendrager elektrische fietsen >>>

 


Flexibele fietsendrager voor elektrische fietsen, Tilly Light!

Fietsendrager voor elektrische fietsen Fietsendrager elektrische fiets Fietsendrager elektrische fietsen

Tilly Light is een fietsendrager voor elektrische fietsen waarvan de flexibiliteit door te gebruiker op diverse manieren te ervaren is. Deze fietsendrager is:

  • Elektrisch aangedreven;
  • Enkel op trekhaken vast te zetten;
  • Voor de fietser die niet kan of wilt tillen.

Fietsendragers voor elektrische fietsen van het merk Tilly Light, bevatten een elektrisch aangedreven lift welke met een afstandsbediening bestuurd wordt. De lift ontvangt elektriciteit via een kabel die aangesloten wordt op de elektriciteit van uw voertuig. De installatie van de 2-delige fietsendrager wordt aangevangen met het vastklemmen van de elektrische lift op de trekhaak. Aansluitend wordt de fietsendrager gehaakt aan ophangnokken aan weerszijden van de elektrische lift. Achter uw voertuig, enkel en alleen op de trekhaak, is de plaats voor deze fietsendrager. Elektrische fietsen en/of andere fietsen rolt de gebruiker vanaf de vloer op de omgekantelde fietsstandaarden die terugrollen terwijl de fietsen erop gerold worden. Zodoende worden de fietsen automatisch geklemd en met ratelbandjes extra verstevigd. Met de afstandsbediening stelt u de fietsendrager op de gewenste hoogte door de elektrische lift deze te doen tillen. Veilig transport voor uw elektrische fietsen begint met Tilly Light!

Ga naar de shop

De handigste fietsendragers voor elektrische fietsen

Fietsendrager voor elektrische fietsen voor achter auto

Tilly Light is zonder meer qua eenvoud en gemak de eerste op de lijst van beschikbare fietsendragers. Bent u nog geen bezitter van een elektrische fiets omdat u twijfels heeft over de capaciteiten van een fietsendrager. Elektrische fietsen kopen is iets waaraan u nu serieus over kunt denken want met Tilly Light nu op de Nederlandse markt, is het vervoeren van dit soort fietsen een fijn proces. U kunt er zelfs 2 elektrische fietsen aanschaffen want de Tilly Light fietsendrager heeft 2 fietsstandaarden. Naast het feit dat u uw elektrische fietsen rollend op de fietsstandaarden krijgt, ondervindt u geen last met de sturen. De fietsstandaarden zijn op berekende afstand zodat de fietssturen vrij langs elkaar passen. Tilly Light, een fietsendrager waar men echt alles aan heeft gedacht!

Bekijk hier onze fietsendragers voor elektrische fietsen >>>

Vind een dealer


Overige gerelateerde pagina’s:

Elektrische FietsendragerFietsdragerFietsendragerFietsdrager 2 FietsenFietsdrager AutoFietsdrager CaravanFietsdrager TrekhaakFietsendrager 2 FietsenFietsendrager AutoFietesendrager TrekhaakFietsenrek AutoFietsendrager kopen