Fietsendrager Kopen

Maak het optillen van uw fiets(en) overbodig…

Is fietsen uw hobby? Fietsen langs mooie routes door Nederland en daarbuiten maakt u gelukkig. Echter heeft u een fietsendrager nodig om uw (elektrische) fiets te vervoeren. In dat geval gaat u over tot het kopen van een fietsendrager voor uw auto.
(Elektrische) Fietsen wegen behoorlijk door. Kijk daarom uit naar de meest praktische fietsendrager voor uw auto die op dit moment te krijgen is in Nederland; de Tilly Light want Tilly Light is gemaakt om de fietsen of elektrische fietsen voor u te tillen. Uw fietsen of elektrische fietsen achter uw auto aanspannen, is een klusje dat u zelfstandig klaart met Tilly Light. Het installeren van de Tilly Light fietsendrager achter uw auto behoeft alleen een trekhaak. Een Tilly Light fietsendrager heeft daarnaast gepatenteerde fietsstandaarden. Die maken de Tilly Light extra speciaal. Fietsen of elektrische fietsen worden nooit meer getild dankzij Tilly Light!

Bekijk onze Fietsendrager kopen >>>


Tilly Light fietsdrager kopen is een duurzame fietsdrager kopen

Fietsendrager kopen Kopen Fietsendrager Fietsendragers voor achter auto

Een fietsdrager kopen van het merk Tilly Light betekent dat u gaat voor een:

  • Eenmalige investering;
  • Ongecompliceerde drager;
  • Innovatieve drager;
  • Kwalitatief hoogwaardig product.

Belangrijk voor u bij de aankoop van een fietsendrager is vanzelfsprekend meteen een goede koop doen. Tilly Light is niet alleen oerdegelijk maar ook de simpelste fietsendrager. Verscheidene redenen liggen hieraan ten grondslag. Ter wille van een moeiteloze installatie, is Tilly Light opgebouwd uit 2 delen. Een elektrische lift van 11,7kg, die het opheffen doet, installeert u zonder hulp op de trekhaak van uw voertuig. Voor de elektriciteit bevat de elektrische lift een kabel welke verbonden wordt aan de elektriciteit van uw voertuig. Hierna volgt de 9 kg wegende fietsendrager zelf die eveneens eenvoudig aan de ophangnokken van de elektrische lift opgehangen wordt, ook zelfstandig te doen. Tilly Light heeft op zijn website het nodige beeldmateriaal alsook schriftelijke aanwijzingen die te downloaden zijn. Sterke en gebruikersvriendelijke fietsendrager kopen is Tilly Light kopen!

Ga naar de shop

Tilly Light ook voor e-bikes bestemd!

Fietsendrager kopen voor achter auto

Een Tilly Light fietsendrager kopen heeft als gemak dat e-bikes ook te transporteren zijn ermee. Tilly Light kopen is verstandig kopen. Fietsendrager Tilly Light tilt en vervoert het best uw e-bike zonder dat u maar één fiets hoeft te lichten. De Tilly Light fietsendrager kopen, stelt u in de gelegenheid gebruik te maken van de best uitgedokterde systemen voor het leggen van uw fietsen of e-bikes op de fietsendrager. De fietsstandaarden fungeren op een bepaalde manier waar Tilly Light alleen exploitatierecht op heeft. Het zijn er 2 houders voor het probleemloos plaatsen van 2 fietsen of elektrische fietsen. Geen last met de sturen en uw rijwielen rolt u gewoonweg op de houders vanuit de vloer. De houders keren om zodat dit mogelijk is en het rollen van de rijwielen op de houders, keert de houders terug zodat de rijwielen stevig gevangen zitten. Rest nog de ratelbandjes om te doen en de elektrische lift te laten tillen met behulp van de afstandsbediening. De voordeligste fietsendrager kopen: Tilly Light!

Bekijk hier onze fietsendragers voor de auto >>>

Vind een dealer


Overige gerelateerde pagina’s:

Elektrische FietsendragerFietsdragerFietsendragerFietsdrager 2 FietsenFietsdrager AutoFietsdrager CaravanFietsdrager TrekhaakFietsendrager Elektrische FietsenFietsendrager AutoFietesendrager TrekhaakFietsenrek AutoFietsendrager kopen