Fietsendrager Met Lift

Tilly Light, de elektrisch aangedreven fietsendrager, lift alle fietsen, ook de elektrische fietsen!

Modellen en merken te over voor een fietsendrager met lift ten behoeve van het transport van uw fiets of elektrische fiets met de auto. Te midden van al deze op de Nederlandse markt verkrijgbare fietsendragers voor op de trekhaak van uw auto, is er wel een unicum voor u. U tilt liever geen zware elektrische fietsen en eigenlijk geen enkele fiets om op de fietsendrager achter de auto te plaatsen. Deze unieke fietsendrager heet Tilly Light, een fietsendrager met lift die elektrisch aangedreven is en het optillen van uw fietsen met de hand overbodig maakt. Tilly Light heet patent op deze fietshouders waarvan het ontwerp het tillen van fietsen met de hand elimineert. Een Tilly Light fietsendrager geïnstalleerd op de trekhaak van uw auto, caravan of welk ander voertuig dan ook vergemakkelijkt het transporteren van uw tweewielers.

Bekijk onze Fietsendrager Met Lift >>>

 


Ongeëvenaarde fietsendrager met lift van Tilly Light

Fietsendrager met lift Lift fietsendrager Fietsendrager met elektrische lift

De Tilly Light fietsendrager met lift is ontworpen om de fietsliefhebber van dienst te zijn met een zo hoog mogelijk niveau van gemak. Aangaande de elektrisch aangedreven lift valt dit op in:

  • Het design;
  • Het lichte gewicht;
  • De eenvoudige koppeling aan uw voertuig;
  • Het simpel hangen van de fietsendrager hieraan;
  • De remote control.

Qua ontwerp is deze fietsendrager ter wille van een gemakkelijke installatie opgedeeld in 2 stukken, de lift en de fietsendrager. Lift, werkend op de voeding van uw voertuig, amper 12 kg in gewicht, plaatst u dus in uw eentje op de trekhaak. Dit gebeurt met een staaf aan de lift, die na plaatsing, de lift stevig vastklemt aan de trekhaak van uw voertuig. De stekker van de lift koppelt u vervolgens aan uw voertuig om deze met de afstandsbediening te bedienen. Nu volgt de fietsendrager zelf die simpelweg gehaakt wordt aan de lift. Deze bevat ook een stekker voor de werking van de lampen aan de fietsdrager voor in het verkeer. Uw fietsen veilig en simpel vervoeren met Tilly Light lift fietsendrager!

Ga naar de shop

Fietsen of elektrische fietsen lift fietsendrager Tilly Light moeiteloos

Fietsendrager met lift

Tilly Light, fietsendrager met lift, is gemaakt voor het dragen van twee fietsen of twee elektrische fietsen. De fietsen of elektrische fietsen lift fietsendrager Tilly Light met behulp van de afstandsbediening waarmee u de lift in werking zet. De fietsen plaatst u op de fietshouders van de fietsendrager door de rijwielen gewoon al rollend over de vloer te rollen op de houders. De houders kantelen allereerst de ene kant op zodat een deel op de vloer ligt en kantelen terug terwijl u de fietsen erop rolt. Uw fiets zit dan vanzelf geborgen in de fietsstandaard. Ratelbandjes verstevigen de fietsen aan de fietstandaard, ook de spanbanden die bij de wielen gebruikt worden zorgen voor extra stevigheid. Geen gedoe met de sturen van de fietsen want deze fietsendrager met lift heeft precies voldoende plaats voor 2 fietsen. Tilly Light lift voor u!

Bekijk hier onze Fietsendragers met lift >>>

Vind een dealer


Elektrische FietsendragerFietsdragerFietsendragerFietsdrager 2 FietsenFietsdrager AutoFietsdrager CaravanFietsdrager TrekhaakFietsendrager Elektrische FietsenFietsendrager AutoFietesendrager TrekhaakFietsenrek AutoFietsendrager kopenStevige Fietsendrager