Fietsendrager voor Trekhaak

De gemakkelijkste en gebruiksvriendelijke elektrische fietsendrager voor op de trekhaak!

Vandaag de dag is het meenemen van uw fiets met de auto een prettige aangelegenheid want achter uw auto, op de trekhaak, heeft u de Tilly Light elektrische fietsendrager. Trekhaak fietsendragers zijn er legio in Nederland, echter is er slechts eentje die een elektrische lift bezit voor het tillen en neerlaten van uw fietsen. Het omhoog tillen en het neerlaten van uw fietsen of elektrische fietsen vindt plaats zonder dat u daarbij hoeft te tillen. Uw elektrische fietsen of e-bikes neemt u eveneens mee met deze bijzondere fietsendrager. Trekhaak fietsendrager, Tilly Light, is een fietsendrager waarbij, zoals blijkt uit de naam, optillen van uw fietsen helemaal niet hoeft. Wat u nodig heeft, is een trekhaak achter uw auto, zodat ook u het gemak beleeft van de Tilly Light elektrische fietsendrager!

Bekijk hier onze Fietsendragers voor trekhaak >>>

 


Fietsendrager op trekhaak ontworpen met elektrische lift!

Fietsendragers trekhaak Fietsendrager voor trekhaak Fietsendrager trekhaak

Het gemak dient de mens en dat was ook de gedachtegang van de ontwerpers van de Tilly Light fietsendrager op trekhaak. Het uiteindelijk product:

  • Is eenvoudig in gebruik;
  • Licht;
  • Is opgebouwd uit 2 delen;
  • Draagt alle fietsen;
  • Verricht het tillen.

De Tilly Light fietsendrager met elektrische lift is een simpel te gebruiken fietsendrager van ruim 20 kg. Het is opgebouwd in 2 losse delen die 1 voor 1 geplaatst worden achter uw auto. De elektrische lift vormt het eerste deel van de Tilly Light fietsendrager. Trekhaak fietsendrager Tilly Light beschikt over een elektrische lift die ervoor zorgt dat uw fietsen opgetild worden en solide achter uw auto beschermd blijven. Met 1 beweging aan een hendel aan het deel met de elektrische lift is het gekoppeld op de trekhaak van uw auto. Het deel met de fietsdragers erop, wordt vastgehaakt aan de elektrische lift. Alle fietsen, ook de e-bikes, zijn mee te nemen met de Tilly Light fietsendragers. Trekhaak fietsendrager Tilly Light tilt uw fietsen op middels de elektrische lift welke u bedient met een bijbehorende afstandsbediening.

Ga naar de shop

Trekhaak fietsendrager snel geïnstalleerd

Fietsendrager trekhaak

De geriefelijkheid van het ontwerp van de Tilly Light fietsendrager vertaalt zich tevens in de snelheid waarmee deze te plaatsen is op de trekhaak van uw auto. Het zijn slechts twee handelingen welke u uitvoert waarna u uw fietsen of elektrische fietsen plaatst op de fietsendrager. Trekhaak fietsendrager Tilly Light is daarom niet alleen snel te installeren maar dus ook weer snel van de trekhaak van uw auto te halen wanneer u het niet nodig heeft. Vlot en soepel uw fiets meenemen met de Tilly Light fietsdrager op de trekhaak van uw auto. Kijkt u maar gerust verder op onze website en koop de eenvoudigste fietsendrager, Tilly Light, voor op de trekhaak van uw auto!

 

Bekijk hier onze Fietsendragers voor trekhaak >>>

Vind een dealer


Overige gerelateerde pagina’s:

Elektrische FietsendragerFietsdragerFietsendragerFietsdrager 2 FietsenFietsdrager AutoFietsdrager CaravanFietsdrager TrekhaakFietsendrager 2 FietsenFietsendrager AutoFietsenrek AutoFietsendrager kopen