Fietsendrager Voor 2 Elektrische Fietsen

Vervoer met de Tilly Light fietsendrager, 2 fietsen of 2 elektrische fietsen zonder deze zelf te hoeven tillen

Vooral voor u, liefhebber en eigenaar van elektrische fietsen, is Tilly Light ontworpen. Tilly Light is het merk van de meest eenvoudige fietsendrager voor 2 elektrische fietsen maar ook voor het transporteren van 2 standaard fietsen. Deze fietsendrager heeft plaats voor precies 2 fietsen of elektrische fietsen die niet getild hoeven te worden. Deze uitzonderlijke luxe heeft alleen Tilly Light omdat deze fietsendrager voor 2 elektrische fietsen gepatenteerde fietsstandaarden bevat en een elektrische lift. Zonder moeite of inspanning veilig uw fietsen of elektrische fietsen vervoeren met de auto, Tilly Light!

Ga naar de shop

 


De meest ideale fietsendrager, 2 fietsen of 2 elektrische fietsen transporterend, voor uw auto

Fietsendragers voor 2 elektrische fietsen Fietsendrager voor 2 elektrische fietsen Fietsendrager voor 2 elektrische fietsen

Het ontwerp van Tilly Light is zuiver voor installatie alleen op de trekhaak van uw auto. Deze fietsendrager, 2 fietsen dragend, is zonder meer aantrekkelijk voor elke fietsliefhebber want:

  • De fietsendrager plaatst u eenvoudig en snel op de trekhaak;
  • Elke fiets is in één beweging te plaatsen op de fietshouders;
  • Met een afstandsbediening is de fietsendrager in hoogte te verstellen;
  • Er is voldoende ruimte voor 2 elektrische of gewone fietsen;

Gemakshalve bestaat Tilly Light uit 2 delen, de elektrische lift en de fietsendrager. De elektrische lift is binnen een wip geklemd op de trekhaak van uw auto en de fietsendrager wordt solide gehaakt aan ophangnokken van de elektrische lift. De elektrische lift koppelt u middels een kabel aan uw auto en met de remote control is deze klaar om bedient te worden. Ruimte is er genoeg voor 2 elektrische of gewone fietsen dus geen vermoeienis met Tilly Light!

Ga naar de shop

Vind een dealer

Uitstekende fietsendrager, 2 elektrische fietsen worden probleemloos vervoerd

Fietsendrager voor 2 elektrische fietsen

Tilly Light is een puur Nederlands product, ontworpen en vervaardigd door fietsliefhebbers van Twente. Deze fietsendrager voor 2 elektrische fietsen heeft 2 bijzondere fietsstandaarden waarop Tilly Light een patent heeft. Deze fietshouders kantelen dusdanig dat uw fietsen of elektrische fietsen gewoon rollend over de vloer geplaatst worden op de drager. Het terug kantelen van de houders zet de fietsen onmiddellijk vast. Ratelbandjes bieden extra stevigheid aan uw geliefde rijwielen zodat deze goed vastzitten op de drager. Gebruikmakend van de afstandsbediening tilt u de rijwielen, elektrisch of niet, zonder moeite op een veilige hoogte boven de grond. Op de trekhaak van uw auto, de Tilly Light fietsendrager. 2 elektrische fietsen of 2 gewone fietsen simpel getransporteerd.

Bekijk hier onze fietsendragers voor elektrische fietsen >>>


Overige gerelateerde pagina’s:

Elektrische FietsendragerFietsdragerFietsendragerFietsdrager 2 FietsenFietsdrager AutoFietsdrager CaravanFietsdrager TrekhaakFietsendrager 2 FietsenFietsendrager AutoFietesendrager TrekhaakFietsenrek AutoFietsendrager kopen