Fietsendrager; de Tilly Light fietsendrager!

Schaf de Tilly Light fietsendrager aan en ervaar het ultiem gemak!

In Nederland, en eigenlijk over geheel Europa, zijn er tal van indrukwekkende en mooie plekken waar u naar toe kunt om er te fietsen. Echter, hoe neemt u de fietsen mee? Een fietsendrager voor uw auto, dat is de oplossing! Maar dan wel een duurzame fietsendrager, eentje zoals van het merk Tilly Light.
Wat is zo speciaal aan de fietsendragers van Tilly Light? Los van een ongeëvenaarde kwaliteit zegt de naam van deze dragers het allemaal want om uw fiets mee te nemen met de auto hoeft u helemaal niet te tillen. Althans, niet wanneer u voor de dragers van het merk Tilly Light kiest. Wij hebben als voornaamste doel u op de meest makkelijke manier uw fietsen met de auto te laten vervoeren.

Bekijk hier onze Fietsendragers >>>

 


Tilly Light, de meest besproken fietsendragers van Nederland!

Fietsendragers Fietsendrager Fietsdrager

Er zijn tal van redenen voor het kiezen van de zeer voordelige Tilly Light fietsendragers. Deze fietsendragers zijn gemaakt voor:

  • Iedereen die van fietsen houdt;
  • Mensen die liever niet zwaar tillen;
  • Alle type voertuigen;
  • Elk type fiets;
  • Uw plezier, gezondheid en gemak.

Fietsen is verankert in de Nederlandse cultuur. Tilly Light levert een bijzondere bijdrage aan dit deel van ons leven met een uniek ontwerp voor een fietsendrager. De dragers van ons merk hebben als belangrijk voordeel dat u helemaal niets hoeft te tillen. Ook niet uw fietsen. Het buitengewoon en gepatenteerde ontwerp van de Tilly Light fietsendrager maakt het mogelijk uw fietsen te rollen op de drager. Een elektrische lift en afstandsbediening doen de rest. Verder is de Tilly Light fietsendrager een universele drager want het is geschikt voor alle voertuigen met een trekhaak en eveneens bestemd voor alle soorten fietsen. Draag uw fiets heel plezierig en eenvoudig met de dragers van Tilly Light!

Ga naar de shop

Transporteren van uw fietsen? Drager met elektrische lift!

De Tilly Light fietsendrager is gemaakt om te plaatsen op de trekhaak van uw auto. Het is een 2-delig fietsendrager waarbij het 1e deel, 11,7 kg in gewicht, met een klem stevig vastgemaakt wordt aan de trekhaak van uw voertuig. Dit deel bevat ook een kabeltje zodat het elektrisch systeem verbonden wordt aan de voeding van uw auto. Het elektrisch systeem bestaat uit een lift en aan het platform zijn er voorzieningen getroffen voor onmisbare lampen nodig in het verkeer. Het 2e deel welk 9 kg weegt, 2 kantelende houders bevattend, wordt simpel ingehaakt op het 1e deel dat reeds vastgemaakt is op de trekhaak van uw auto. De fietsen rolt u vanuit uw voetpad op de houders en worden met enkele verstelbare ratelbandjes stevig vastgehecht aan het platform. Het enige wat u nog te doen staat, is het tillen van het geheel. Dit doet u heel eenvoudig met een afstandsbediening, bijgeleverd met de Tilly Light fietsendrager, waarbij het platform onbeweeglijk vastgehaakt blijft aan de lift en dus stevig aan uw auto. Veilig met uw auto, uw fietsen vervoeren dankzij Tilly Light!

Duurzaam product, excellente service!

Fietsendrager

Tilly Light gaat tot het uiterste om haar klanten te ontlasten. Afgezien van een ergonomisch fietsendrager wordt de klant volledig ondersteund in het gebruik ervan. Deze ondersteuning is deel van de goede service welke Tilly Light haar klanten biedt betreffende de fietsendrager. Op de website zijn er enkele korte tekstjes over de drager zodat u kennismaakt met de elektrische fietsendrager. Ook zijn er video’s beschikbaar waarin te zien is hoe de fietsendrager in elkaar gezet wordt en ook hoe die vastgemaakt wordt aan de trekhaak van uw auto. Voor het gebruik van de fietsendrager zijn er richtlijnen en deze zijn voor het gemak vervat in een handleiding die gratis te downloaden is, eveneens op de website van Tilly Light. Daarnaast staan wij u ook telefonisch graag te woord.De fietsendrager is online te bestellen op de website van Tilly Light. Bestel uw fietsendrager van het merk Tilly Light voor een plezierig fiets avontuur!

Bekijk hier onze Fietsendrager >>>

Vind een dealer


Overige gerelateerde pagina’s:

Elektrische FietsendragerFietsdragerFietsdrager 2 FietsenFietsdrager AutoFietsdrager CaravanFietsdrager TrekhaakFietsendrager 2 FietsenFietsendrager AutoFietsenrek AutoFietsendrager kopen