Fietsenrek Auto

Til uw fietsen of elektrische fietsen niet meer; auto fietsenrek Tilly Light doet het voor u!

Voor het transporteren van uw fiets of e-bike met de auto zijn er tegenwoordig in Nederland keuzemogelijkheden zat. Hierbij denken wij aan het fietsenrek. Auto fietsdragers zijn te krijgen voor bijvoorbeeld op het dak maar ook voor achter uw auto op de trekhaak. En deze laatste optie is vooral interessant, zeker wanneer u eigenaar bent van een elektrische fiets. Het tillen van zo een elektrische fiets is zwaar, maar dat hoeft het niet langer te zijn met een Tilly Light fietsenrek. Fietsenrek Tilly Light is hoofdzakelijk ontworpen om heel gemakkelijk uw fiets of elektrische fiets op het fietsenrek te plaatsen. En daar heeft Tilly Light een patent op, de houders om specifiek te zijn, dus dit super gemak ervaart u bij geen enkel ander merk dan bij Tilly Light!

Bekijk onze Fietsenrek Voor Achter Uw Auto >>>

 


Geavanceerd, elektrisch aangedreven, fietsenrek Tilly Light!

Fietsendrager Auto Auto Fietsendrager Fietsendrager voor achter auto

Met uitzondering van de gepatenteerde fietsstandaarden, heeft Tilly Light een elektrisch aangedreven lift. Deze elektrische lift:

  • Installeert u op de trekhaak
  • Werkt op elektriciteit;
  • Heft 2 (elektrische) fietsen;
  • Werkt met een afstandsbesturing;

Auto fietsenrek Tilly Light is uitsluitend op een trekhaak te installeren en dat vergt slechts het omlaag brengen van een hengsel. Terwijl de elektrische lift hecht verankerd zit op de trekhaak, volgt het eenvoudig hieraan vasthaken van het fietsenrek. Tilly Light staat u toe 2 fietsen of elektrische fietsen te plaatsen, zonder dat u last krijgt met de fietssturen. Om de fietsen te plaatsen, kantelen de houders dusdanig dat u uw tweewielers slechts dient voort te rollen vanuit de vloer op de houders van het fietsenrek. Het terug kantelen, maakt de rijwielen vast en ratelbandjes zorgen voor toegevoegde stevigheid. Tilly Light, voor het eenvoudig, snel en degelijk transporteren van uw fietsen of elektrische fietsen!

Ga naar de shop

Vind een dealer

Fietsenrek op afstand bedienen!

Fietsenrek elektrische fietsen

Het laatste dat u nog te doen staat wanneer u uw tweewielers hebt vastgemaakt, is het lichten van het fietsenrek. Ook dit is een simpele handeling want een druk op de knop van de afstandsbediening, brengt het fietsenrek met daarop uw rijwielen op een mooie hoogte. Uw fietsen of zware elektrische fietsen zitten veilig achter uw auto op het Tilly Light fietsenrek. Auto fietsendrager Tilly Light behoeft slechts een trekhaak en voor de rest is het een koud kunstje om uw fietsen of e-bikes te vervoeren!

Bekijk hier onze fietsendragers voor de auto >>>

 


Overige gerelateerde pagina’s:

Elektrische FietsendragerFietsdragerFietsendragerFietsdrager 2 FietsenFietsdrager AutoFietsdrager CaravanFietsdrager TrekhaakFietsendrager 2 FietsenFietsendrager AutoFietsendrager kopen