Daarom Tilly Light

Daarom wilt u deze fietsendrager. De Tilly Light fietsendrager heeft diverse onweerstaanbare eigenschappen. We zetten ze beknopt voor u op een rij:

Makkelijk te plaatsen op trekhaak
Tilly Light is gemaakt uit 2 onderdelen. Het gedeelte dat op de trekhaak wordt
geplaatst en de drager voor de fietsen zelf. Hierdoor is het qua vorm en gewicht zeer eenvoudig geworden om de fietsendrager te plaatsen.

Eenvoudig fiets in te plaatsen
De kantelende fietsstandaard maakt dat u met één beweging de fiets in de houder kan plaatsen. Het is daarom niet noodzakelijk om met meerdere personen uw (elektrische) fiets op de drager te zetten.
No
oit meer de fiets te tillen
Door de kantelende fietsstandaard kan de fiets vanaf de stoep in de standaard gerold worden. Dit maakt tillen volledig overbodig.

Automatisch in hoogte te verstellen met een afstandsbediening
Door de elektrische motor die in het systeem zit kan de fietsendrager verticaal worden verplaatst. Dit gebeurd door de aansturing te activeren met de praktische afstandsbediening die bij Tilly Light wordt geleverd.

Ruime afstand tussen de twee fietsenstandaards
Twee fietsen geeft vaak veel problemen bij het plaatsen van de fietsen op de drager. Laat staan dat u twee elektrische fietsen gaat meenemen op de fietsendrager. De afstand tussen de twee standaards is zodanig ruim ingesteld dat u makkelijk de sturen langs elkaar kunt plaatsen.

Bekijk het productblad met uitgebreide specificaties, de unieke eigenschappen van de Tilly Light fietsendrager.