Stevige Fietsendrager

De Tilly Light is meer dan alleen een degelijke fietsendrager

U maakt zich druk om het transporteren van uw elektrische fietsen. Een stevige fietsendrager is daarom belangrijk voor deze extra wegende rijwielen. Een sterke fietsendrager is wat u nodig hebt en het merk dat meteen in gedachte springt is Tilly Light. Fietsendragers van dit merk zijn vervaardigd voor het transporteren van traditionele en de moderne elektrische fietsen. Tilly Light is verder ontworpen om al het til werk te verrichten. Met de stevige fietsendrager Tilly Light gekoppeld op de trekhaak van uw auto, tilt u zelf nooit meer een fiets. Tilly Light beschikt over een elektrische lift die het tillen voor u doet en heeft gepatenteerde fietsstandaarden. Deze fietsstandaarden zijn dus alleen bij Tilly Light fietsendragers aanwezig en dragen ook bij aan het feit dat u nooit meer een fiets tilt.

Bekijk onze Sterke Fietsendrager >>>

 


Degelijke fietsendrager maakt tillen van fietsen met de hand overbodig

Stevige fietsendrager Degelijke fietsendrager Sterke fietsendrager

Onmisbaar voor het vervoeren van zeker uw elektrische fietsen is een degelijke fietsendrager en wel van het merk Tilly Light. Zonder twijfel de fietsendrager die u nodig heeft vanwege de:

  • Duurzaamheid;
  • Soliditeit;
  • Betrouwbaarheid;
  • Intensiteit.

Naast het feit dat u een sterke fietsendrager bevestigt aan uw auto, wordt u de trotse bezitter van de meest eenvoudige fietsendrager. Een stevige fietsendrager die u in uw eentje installeert op de trekhaak van uw voertuig. Met gepatenteerde fietshouders tilt u nooit meer een fiets of elektrische fiets op want u rolt ze gewoon op de fietsdrager. De elektrisch aangedreven lift tilt uw fietsen op en neer. Stevige fietsendrager van Tilly Light!

Bekijk hier onze Degelijke fietsendrager >>>

Ga naar de shop


Elektrische FietsendragerFietsdragerFietsendragerFietsdrager 2 FietsenFietsdrager AutoFietsdrager CaravanFietsdrager TrekhaakFietsendrager Elektrische FietsenFietsendrager AutoFietesendrager TrekhaakFietsenrek AutoFietsendrager kopenFietsendrager Met Lift