Tilly on Tour

Tilly is on tour en trekt door het land om u kennis te laten maken met onze complete fietsendrager welke ook geschikt is voor het transporteren van elektrische fietsen. Regelmatig zijn wij aanwezig tijdens beurzen of een fietsvierdaagse. Afgelopen zomer waren wij onder andere te vinden op de Drentse fiets4daagse, tijdens de fietsvierdaagse Berghuizen hebben wij een Tilly Light fietsendrager verloot en ook de 50Plusbeurs hebben wij niet aan ons voorbij laten gaan.

Hieronder een kleine impressie van deze enerverende dagen waar onze fietsendrager, met name geschikt voor elektrische fietsen, met veel enthousiasme werd bekeken.

Tilly on Tour evenementen

  • Datum: fiets4daagse seizoen
  • Locatie: Diverse locaties in Nederland

Informatie

Na een succesvol 2015 gaan wij ook weer met Tilly on Tour in 2016. Houd onze site in de gaten. U zult ons tijdens vele fiets4daagsen in ons prachtige fietsland, Nederland, tegenkomen.

  • Datum:
  • Locatie: Lubeckstraat

Informatie

Binnenkort staan er weer leuke beurzen op de planning. Wij houden u via deze agenda en facebook op de hoogte.

Uiteraard bent u ook altijd welkom bij ons in Oldenzaal voor een demonstratie van de Tilly Light fietsendrager.

  • Datum: 12 januari t/m 17 januari 2016
  • Locatie: Locht 117

Informatie

Tilly gaat ook in 2016 weer on tour. Wij trappen onze tour af op dinsdag 12 januari 2016. U kunt de Tilly Light fietsendrager dan weer ervaren tijdens de SeniorenExpo die plaatsvindt in Veldhoven.

Wij zijn te vinden in stand nummer B21. Graag tot ziens!